Сейсмогеологическое и математическое моделирование геологических нарушений угольных пластов Донецкого бассейна - Майборода, А.А.; Глухов, А.А.; Набокова, В.В.; Тиркель, И.М. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Розроблено сейсмогеологічні моделі і проведено математичне моделювання основних типів геологічних порушень вугільних пластів Донецького басейну для теоретичного обґрунтування сейсморозвідувальних досліджень з метою прогнозу цих ускладнень. Seismic models are developed and mathematical simulation of the main coal seam faults for the Donets Coal Basin is conducted for theoretical justification of seismic surveying with a view to predict such problems.