О деформировании массива, вмещающего выработки с комбинированной рамно-анкерной крепью - Дрибан, В.А.; Новиков, А.О.; Шестопалов, И.Н. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
У статті наведено результати натурних досліджень деформування вміщувальних порід у підготовчих виробках, у яких посилення рамного кріплення анкерами виконувалось з різним відставанням у часі відносно до виймання порід у вибої The results of field studies related to host rocks deformation in development headings where reinforcement of frame supports was made with different time lags relative to removal in the face are described.