Применение метода количественного анализа рисков невыполнения календарного плана развития горных работ - Селезнева, Ю.М. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
У статті обґрунтована та розроблена стохастична модель календарного плану розвитку гірничих робіт, яка дозволила досліджувати ризики невиконання річної програми розвитку гірничих робіт та розробити ефективні заходи по скороченню строків затримки виконання календарного плану. In this article developed a stochastic model of the schedule of mining operations. This model allowed us to investigate the risks of failure of the annual program of mining operations and prove effective measures to reduce the time delay of the implementation schedule.