Дегазация угольных массивов гидродинамическим способом при проведении выработок по пластам, склонным к газодинамическим явлениям - Софийский, К.К.; Гаврилов, В.И.; Пищев, А.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Наведено результати досліджень впливу гідродинамічної дії на зміну напружено-деформованого стану крутого викидонебезпечного вугільного пласта при проведенні підготовчої виробки. The results of the study of hydrodynamic impact on the changes in stress-deformation state of steep outburst-prone coal seam when driving development working are described.