Особенности методов оценки остаточных ресурсов метана угольных месторождений - Волошина, Н.И. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Виконано аналіз досліджень спрямованих на розробку методів оцінки запасів метану на територіях відводів закритих і діючих вугільних підприємств. The analysis of research aimed at developing methods to assess methane reserves in the territories of mining leases of abandoned and active coal mines is completed.