Влияние стуктурных особенностей горного массива на геомеханические процессы при затоплении шахт - Питаленко, Е.И.; Васютина, В.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
У статті дано визначення параметрів зон водопровідних тріщин для урахування цього показника при прогнозуванні активізації геомеханічних процесів у масиві гірських порід після затоплення вугільних шахт. We give definition of the parameters for zones of waterconducting fractures for this attribute to be taken into account in predicting the growing activity of geomechanical processes in rock mass after flooding coal mines with water.