Исследование механизма формирования эрозионных деформаций лессовых пород - Садовенко, И.А.; Деревягина, Н.И. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
На підставі експериментальних досліджень оцінено зміни, що відбуваються в лесових породах при їх насиченні і фільтрації ґрунтового потоку. Виявлено стадії розвитку ерозійних розмивів. Based on the experimental studies changes in loesses when saturated and filtrated by groundwater flow are evaluated. Stages of erosion cavities are identified.