Некоторые результаты адаптивного исследования углепородного массива - Смирнов, Ю.М.; Кенжин, Б.М.; Мустафин, Р.К. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Наведено основні результати експериментальних досліджень вібраційно-сейсмічного модуля для впливу на вуглепородний масив при його моніторингу. Встановлено вихідні силові, частотні й енергетичні показники. The main results of experimental studies of vibration and seismic unit to effect coal-rock mass in the process of its monitoring are described. Output power, frequency, and energy parameters are defined.