Оценка метаноносности угленосных толщ Донбасса на базе формационного анализа для обоснования заложения газодобывающих скважин - Майборода, А.А.; Ходырев, Е.Д.; Канин, В.А.; Набокова, В.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Зроблено прогнозні розрахунки метаноносності вугленосної товщі й оцінку перспективності закладення газодобувної свердловини на прикладі ділянки поля шахти ім. О. Ф. Засядька. Look-ahead calculations of methane presence in coal-bearing series and estimation of prospects for gas well location are made. A case study of A. F. Zasyadko coal mine field area is described.