Геоэлектрическое и математическое моделирование подработанного углепородного массива - Майборода, А.А.; Селяков, Б.И.; Туманов, В.В.; Савченко, А.В.; Ершова, Г.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Наведені геоелектрична та математична моделі підробленого вуглепородного масиву стосовно до його зональності, сформованої під впливом макродеформаційних процесів. Geoelectric and mathematical models of undermined coal-rock mass with regard to its zoning formed under the impact of macro deformation processes are given.