Топонімічний словник Седнева - Міден, Е. (Сiверянський лiтопис, 2013)
Стаття являє собою дослідження та систематизацію найвідоміших топонімів сучасного смт Седнів, які дійшли до нашого часу. Також у статті висувається нова гіпотеза походження ойконіму «Седнів». Статья представляет собой исследование и систематизацию самых известных топонимов современного пгт Седнев, дошедших до нашего времени. Также в статье выдвигается новая гипотеза происхождения ойконима «Седнев». The article presents the research and systematization of the most famous toponyms in contemporary town Sedniv, which have reached our time. Also this article is bringing forth a new hypothesis about origin of the oikonym «Sedniv».