Щоденник протоієрея Андрія Страдомського як джерело з історії Чернігівської єпархії - Тарасенко, О. (Сiверянський лiтопис, 2013)
Публікується щоденник Андрія Страдомського (1805 – 1878) – церковного діяча, викладача та історика Чернігівської єпархії. Публикуется дневник Андрея Страдомского (1805 – 1878) – церковного деятеля, преподавателя и историка Черниговщины. There is diary of Andrej Stradomsky (1805 – 1878), who has been the worker church, the teacher and historian of Chernihiv eparchy.