Комплексное исследование генетического аппарата сперматозоидов пациентов, вступающих в программу вспомогательных репродуктивных технологий - Гонтарь, Ю.В.; Чапля, О.В.; Ильин, И.Е. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Дане дослідження вказує на необхідність комплексного підходу до визначення якісних показників
еякуляту пацієнтів при лікуванні безпліддя за допомогою програм ДРТ. This survey indicates the necessity of complex approach to the determination of qualitative ejaculate
characteristics for patients undergoing infertility treatment with ART programs.