Радіометричний НВЧ-контроль виробів з діелектричних матеріалів - Куценко, В.П.; Трегубов, М.Ф. (Штучний інтелект, 2012)
Запропонована система неруйнівного радіотеплового і радарного методів контролю технологічних параметрів термостійких виробів із ситалів, ситалової та кварцової кераміки на робочому місці. Розроблено механізм зняття і обробки інформації про контрольовані параметри діелектричних виробів, що дозволяють забезпечити необхідну вірогідність контролю. Предлагается система неразрушающего радиотеплового и радарного методов контроля технологических параметров термостойких изделий из ситаллов, ситалловой и кварцевой керамики на рабочем месте. Разработан механизм снятия и обработки информации о контролируемых параметрах диэлектрических изделий, позволяющий обеспечить необходимую достоверность контроля. The system of non-destructive radiothermal and radar methods for control of technological parameters of heat-resistant wares made of vitro and quartz ceramics at the workplace is offered. The mechanism of removal and treatment of information about the controlled parameters of dielectric wares allowing to provide necessary authenticity of control is developed.