Аналіз екологічного стану поверхневих вод Придніпров'я - Анісімова, Л.Б.; Вичужаніна, Т.Ф.; Кокошко, А.І. (Екологія і природокористування, 2010)
В роботі розглядається сучасний екологічний стан та вміст хімічних забруднювачів у поверхневих водоймах території Дніпропетровської області. В статье рассматривается современное экологическое состояние и содержание химических загрязнителей в поверхностных водах Днепропетровской области. Contemporary ecological condition and content of chemical pollution in surface waters of Dnipropetrovsk region are considered in the article.