Забезпеченість запасами руд чорних металів гірничих підприємств України та проблеми їх експлуатації - Просандєєв, М.І. (Екологія і природокористування, 2010)
Розглянуто забезпеченість запасами руд чорних металів гірничодобувних підприємств України та встановлені основні шляхи її підвищення. Рассмотрена обеспеченность запасами руд черных металлов горнодобывающих предприятий Украины и установлены основные пути ее повышения. Security is considered by stocks of ores of ferrous metals of the mining enterprises of Ukraine and the basic ways of its increase are established.