Оцінка забруднення атмосферного повітря викидами пилу від стаціонарних джерел промислових підприємств, які розташовані в м. Дніпропетровську - Шматков, Г.Г.; Мінков, Ю.І. (Екологія і природокористування, 2011)
Проведена оцінка забруднення атмосферного повітря викидами промислових підприємств м. Дніпропетровська. Проведена оценка загрязнения атмосферного воздуха выбросами промышленных предприятий г. Днепропетровска. We have made up air pollution assessment caused by emissions of industrial enterprises Dnepropetrovsk.