До 75-річчя члена-кореспондента НАН України А.Г.Шапара (Екологія і природокористування, 2011)
5 вересня виповнюється 75 років від дня народження і 50 років плідної наукової і громадської діяльності у системі НАН України визначному вченому в галузі гірничих наук, відомому фахівцю з проблем раціонального природокористування, сталого розвитку. техногенної та екологічної безпеки члену-кореспонденту НАН України Аркадію Григоровичу Шапару.