Систематизація задач наукового забезпечення переводу території басейну р. Дніпро до сталого функціонування та обґрунтування підходів до їх вирішення - Шапар, А.Г.; Скрипник, О.О.; Сметана, С.М. (Екологія і природокористування, 2012)
У статті систематизовані основні задачі наукового забезпечення переводу басейну р. Дніпро до сталого функціонування та розглянуті основні підходи до їх вирішення. В статье систематизированы основные задачи научного обеспечения перевода р. Днепр к устойчивому функционированию и рассмотрены основные подходы к их решению. The article presents systematization of main tasks for Dnipro River basin transferring to the sustainable functioning and main approaches to their solving.