Разработка ресурсосберегающей технологии водоочистки окрасочных камер железнодорожных вагонов - Долина, Л.Ф.; Мищенко, А.А.; Данько, Т.Т. (Екологія і природокористування, 2012)
Проведён анализ загрязнения сточных вод технологии лакокрасочного производства в системе железнодорожного транспорта. Разработана новая технология по очистке сточных вод окрасочных камер железнодорожных вагонов. Проведено аналіз забруднення стічних вод технологій лакофарбового виробництва в системі залізничного транспорту. Розроблена нова технологія з очистки стічних вод камер для фарбування залізничних вагонів. The analysis of sewage pollution of paint production technology in rail transport system. New technology to treat the wastewater after colour chambers where the railway carriages are under colouring.