Економічний вектор стратегії сталого розвитку України - Буркинський, Б.В.; Купінець, Л.Є.; Харічков, С.К. (Екологія і природокористування, 2012)
В контексті національної ініціативи стратегії сталого розвитку розглянуто його економічну складову. Теоретично обгрунтовано загальне бачення нових економічних відносин, сформульовані передумови і чинники, мета, принципи і пріоритети, механізми та очікувані результати переходу країни до сталого економічного розвитку. В контексте национальной инициативы стратегии устойчивого развития рассмотрена его экономическая составляющая. Теоретически обосновано общее видение новых экономических отношений, сформулированы предпосылки и факторы, цель, принципы и приоритеты, механизмы и ожидаемые результаты перехода страны к устойчивому экономическому развитию. The economic component of Sustainable Development Strategy is reviewed in the contest of a national initiative. In this research a common vision of the new economic relations is theoretically justified. Preconditions and factors, the purpose, principles and priorities, mechanisms, and expected results of the country's transition to sustainable economic development are identified.