Територіально-структурний аспект моніторингу рослинного покриву елементів екомережі Кривбасу - Мазур, А.Ю.; Сметана, О.М.; Красова, О.О.; Таран, Я.В. (Екологія і природокористування, 2012)
Обгрунтовано територіально-структурний підхід до моніторингових досліджень екомережі на прикладі заказника «Балка Північна Червона». Запропоновані додаткові критерії созологічної оцінки компонентів регіональної екомережі. Обоснован территориально-структурный поход к мониторинговым исследованиям на примере заказника «Балка Северная Красная». Предложены дополнительные критерии созологической оценки компонентов региональной экосети. The article reveals bases of territorial and structural approach to monitoring econetwork research at example of reserve “Balka Pivnichna Chervona". Authors propose additional criteria for regional econetwork components sozological assessment.