Впровадження корпоративної соціальної відповідальності на підприємствах гірничої промисловості як умова екологічно сталого розвитку території - Хазан, П.В.; Ангурець, О.В. (Екологія і природокористування, 2013)
Зроблено аналіз впровадження корпоративної соціальної відповідальності на підприємствах гірничої промисловості. Розглянуті сучасні методи сталого планування та управління територіями, де відбувається видобуток корисних копалин. Відповідно до цих методів запропоновано комплекс екологічних, економічних та соціальних заходів для гірничої промисловості України. Проведен анализ внедрения корпоративной социальной ответственности на предприятиях горнодобывающей промышленности. Рассмотрены современные методы устойчивого планирования и управления территориями, где происходит добыча полезных ископаемых. На основе этих методов предложен комплекс экологических, экономических и социальных мероприятий для горной промышленности Украины. The implementation of corporate social responsibility in the mining industry was analysed. The modern methods of sustainable urban planning and management of areas with mining operation was considered. According to these methods the complex of environmental, economic and social activities for the mining industry of Ukraine was proposed.