Дослідно-виробнича апробація теоретичних розрахунків кисневого режиму при доочистці стічних вод фільтруванням - Маслун, Г.С. (Екологічна безпека та природокористування, 2013)
Наведені результати апробації запропонованих теоретичних розрахунків параметрів кисневого режиму при біологічній доочистці стічних вод фільтруванням із залученням дослідних даних різних авторів, одержаних у лабораторних і виробничих умовах на очисних затоплених фільтрах з різними завантаженнями і технологіями забезпечення киснем. Результати теоретичних розрахунків в цілому добре узгоджуються з дослідними даними. Приведены результаты апробации предложенных теоретических расчетов параметров кислородного режима при биологической доочистке сточных вод фильтрованием с привлечением опытных данных разных авторов, полученных в лабораторных и производственных условиях на очистных затопленных фильтрах с разными загрузкой и технологиями обеспечения кислородом. Результаты теоретических расчетов в целом хорошо согласуются с опытными данными. The results of the using of the proposed theoretical calculations of the oxygen regime parameters at the biological treatment of the wastewater’s by the filtration are presented with using the experimental dates of the different authors obtained in laboratory and industrial conditions on the waste pounded filters with different loads and the technologies of the oxygen supply. The results of the theoretical calculations are agreed enough whole with experimental dates.