Моделювання і розрахунки втрат напору у двошаровому фільтрі при знезалізненні води - Садчиков, О.О. (Екологічна безпека та природокористування, 2013)
Виконано моделювання і розрахунок втрат напору на двошарових фільтрах при знезалізненні води. Сформульована і обґрунтована математична модель втрат напору у двошарових фільтрах при знезалізненні води. Наведені рекомендації для розрахунку. Выполнено моделирование и расчеты потерь напора в двухслойных фильтрах при обезжелезивании воды. Сформулирована и обоснована математическая модель потерь напора в двухслойном фильтре при обезжелезивании воды. Приведены рекомендации для расчета. Simulation model and calculations of pressure loss inside two-layer filter during iron removing from water. Formulation and substantiation of mathematic model of pressure loss inside two-layer filter during iron removing from water. Providing recommendation for engineering calculation.