Оцінка рівня сейсмічної небезпеки в районі розміщення Дністровської ГАЕС та аналіз впливу сейсмічного фактора на стійкість Дністровського схилу - Стефанишин, Д.В. (Екологічна безпека та природокористування, 2013)
Виконано імовірнісну оцінку рівня сейсмічної небезпеки в районі розміщення Дністроської ГАЕС згідно з новими картами сейсмічного районування та проаналізовано вплив сейсмічного фактора на можливе порушення стійкості Дністровського схилу. Выполнено вероятностную оценку уровня сейсмической опасности в районе размещения Днестровской ГАЭС в соответствии с новыми картами сейсмического районирования и проанализировано влияние сейсмического фактора на возможное нарушение устойчивости Днестровского склона. The probabilistic assessment of seismic hazard in the region of the Dniester PSP according to new seismic zoning maps was performed and the impact of the seismic factor of a possible violation of the stability of the Dniester slope was analyzed.