Критична відстань між утримуючими елементами для зсувних та зсувонебезпечних схилів Чернівецької області - Сіренко, А.П. (Екологічна безпека та природокористування, 2013)
На основі розрахунків для зсувних та зсувонебезпечних схилів Чернівецької області для зсувів зрізу оцінена критична відстань між утримуючими елементами. На основе расчетов для оползневых и оползнеопасных склонов оползней среза Черновицкой области оценено критическое расстояние между удерживающими элементами. Based on calculations for landslide and landslide-dangerous slopes of the Chernivtsi region for shear displacements measured critical distance between elements of retaining anti-landslide structures.