Основні елементи інформаційного забезпечення моніторингу та оперативного аналізу виконання Державного бюджету України - Довгий, С.О.; Копійка, О.В.; Россов, П.Б.; Сіверський, П.М. (Екологічна безпека та природокористування, 2013)
У статті розглянуті питання підвищення ефективності та прозорості прийняття управлінських рішень щодо бюджетного процесу в Україні на основі розробки і використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. В статье рассмотрены вопросы повышения эффективности и прозрачности принятия решений относительно бюджетного процесса в Украине на основе разработки и использования современных информационно-коммуникационных технологий. The article deals with the questions of efficiency and transparency of management decisions in the Ukrainian budget process through the development and usage of modern information and communication technologies.