Чернігівська земська фельдшерська школа (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.): історія розвитку - Федорович, А. (Сiверянський лiтопис, 2013)
У статті висвітлена історія становлення медичної освіти у Чернігові, проаналізовано розвиток Чернігівської земської фельдшерської школи другої половини ХІХ – початку ХХ ст. В статье освещена история становления медицинского образования в Чернигове и проанализировано развитие Черниговской земской фельдшерской школы второй половины ХІХ – начала ХХ ст. The article explores the history of formation of medical education in Chernihiv and analyses the development of Chernihiv zemstvo’s feldsher’s school during the end of the 19th – the beginning of the 20th centuries.