Система інтересів учасників інвестиційного процесу - Климова, І.Г. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Досліджене поняття економічної безпеки держави. Запропонована система інтересів учасників інвестиційного процесу. Визначено вимоги і умови політики залучення іноземних інвестицій. Запропоновано напрями формування політики залучення іноземних інвестицій. Specified concept of economic safety of the state. Offered system of interests of participants of investment process in agrarian industrial complex. The requirements and terms of policy of bringing in of foreign investments are selected. Directions of forming of policy of bringing in of foreign investments are offered.