Реорганізація єпархіальних жіночих училищ згідно зі статутом 1868 року - Кияшко, К. (Сiверянський лiтопис, 2013)
У статті розглядаються нововведення, згідно з приписами Священного Синоду, щодо функціонування єпархіальних жіночих училищ. В статье рассматриваются нововведения, согласно рекомендаций Священного Синода, касательно функционирования епархиальных женских училищ. The article considers the new regulations of the Holy Synod’s instructions concerning the functioning of the diocesan colleges for girls.