Вячеслав Якимович Веліканов (До 75-річчя від дня народження) (Геологічний журнал, 2011)
26 грудня 2010 р. виповнилось 75 років від дня народження члена редколегії "Геологічного журналу", завідувача відділом Головного відділення УкрДГРІ Вячеслава Якимовича Веліканова.