Проблеми регіонального розвитку у контексті європейської інтеграції України та глобалізаці - Афендікова, В.І. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
У статті розглянуто основні проблеми регіонального розвитку у контексті європейської інтеграції України та глобалізації світової економіки. In the article the basic problems of regional development are considered in the context of European integration of Ukraine and globalization of world economy.