Пам'яті Володимира Миколайовича Семененка (Геологічний журнал, 2012)
24 січня 2012 р. пішов з життя видатний учений-геолог, старійшина Інституту геологічних наук НАН України, член-кореспондент НАН України, заслужений діяч науки України Володимир Миколайович Семененко.