Показатели успеваемости студентов по патофизиологии при разных формах итогового контроля знаний - Уракова, М.А.; Михайлов, Д.М.; Брындина, И.Г. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У представленій роботі проведений аналіз показників успішності студентів стоматологічного
факультету Іжевської медичної академії по патологічній фізіології. Описані переваги і недоліки рейтингової
оцінки по предмету, тестового контролю і усної співбесіди на іспиті. Виявлений прямий кореляційний
зв’язок між показниками успішності при різних формах підсумкового контролю. In the present study we analyzed the indices of academic performance on the Department of
Pathophysiology of the Dentistry Faculty students in Izhevsk State Medical Academy. The advantages and
disadvantages of rating system of knowledge estimation, test control, and oral interview on the exam are
discussed. A direct correlation between the indices of academic performance in different forms of final control
is detected.