Сравнительное изучение протеиназ-ингибиторного потенциала у пациентов с диспластическими невусами и меланомой кожи - Прохоров, Д.В.; Притуло, О.А.; Анисимова, Л.В.; Кубышкин, А.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Досліджено стан протеїназ-інгібіторного потенціалу у 31 пацієнта з диспластичними невусами і 35 пацієнтів з меланомою шкіри. Встановлено, що злоякісний пухлинний процес призводить до однонаправленої збільшення активності протеїназ та їх інгібіторів. The state of proteinase-inhibitory capacity of 31 patients with dysplastic nevi, and 35 patients with melanoma of the skin. Found that malignant neoplastic process leads to a unidirectional increase in the activity of proteinases and their inhibitors.