Вклад профессора В.А. Проценко в развитие учения о протекторных свойствах ингибиторов протеиназ в функциональных системах организма при патологии (к 85 – летию профессора В.А. Проценко ) - Кубышкин, А.В.; Харченко, В.З.; Веселов, В.Ф.; Анисимова, Л.В.; Выхор, Е.Ю. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У статті приведені дані про вклад професора В.О. Проценко в розвиток досліджень по вивченню
ролі неспецифічних протеїназ і їх інгібіторів в протекторних системах організму і розвитк цього наукового
напряму співробітниками кафедри патофізіології Кримського державного медичного університету. In the article are given the data about the contribution of professor V. A.Protsenko to the development of
studies on the study of the role of unspecific proteinases and their inhibitors in the protector systems of
organism and the development of this scientific direction by the colleagues of the department of the
pathophysiology of Crimean state medical university.