Підвищення надійності, безпеки та енергоекологічної ефективності генеруючого обладнання електростанцій - Кенсицький, О.Г.; Сорокіна, Н.Л. (Гідроенергетика України, 2011)
Проаналізовано стан, напрямки розвитку та вплив генеруючого обладнання на показники надійності, безпеки та енергоекологічної ефективності енергоблоків електростанцій. Запропоновано та обґрунтовано нові технічні рішення щодо їхнього підвищення.