Прогнозування аварій на греблях в задачах оцінки й забезпечення їх надійності та безпеки - Стефанишин, Д.В. (Гідроенергетика України, 2011)
Обґрунтовано необхідність та запропоновано методи прогнозування аварій на греблях в контексті оцінки та забезпечення їх надійності й безпеки.