Информация об изданиях (Гідроенергетика України, 2011)
Краткая информация о книгах:
1) А.К. Шидловский, Ю.М. Гориславец, А.И. Глухенький, Электрические системы для дозирования жидких металлов — Київ: Ін-т електродинаміки НАН України, 2011. — 208 c.
2) Л.И. Мазуренко, А.И. Лищенко, Асинхронные генераторы с вентильно-емкосным возбуждением для автономных энергоустановок — Київ: Ін-т електродинаміки НАН України, 2011. — 272 c. 71-72
3) Ю.В. Зозулін, О.Є. Антонов, В.М. Бичік, А.М. Боричевський, К.О. Кобзар, О.Л. Лівшиць, В.Г. Ракогон, І.X Роговий, Л.Л. Хаймович, В.І. Чередник. Створення нових типів та модернізація діючих турбогенераторів для теплових електричних станцій — Харків: ПФ "Колегіум", 2011. — 228 с
4) Левицький А.С., Федоренко Г.М., Грубой О.П. Контроль стану потужних гідро# та турбогенераторів за допомогою ємнісних вимірювачів параметрів механічних дефектів — Київ: Ін-т електродинаміки НАН України, 2011. — 242 c.