Іванік Михайло Михайлович (70 років від дня народження) (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2007)
20 квітня 2007 виповнилося 70 років віл дня народження і 48 років виробничої, наукової і науково-громадської діяльності відомого фахівця в галузі палеонтології і стратиграфії, морської геології, завідувача відділу мезозою Інституту геологічних наук НАН України, доктора геолого-мінералогічних наук Михайла Михайловича Іваніка.