Екологічна оцінка стану лісових (захисних) екосистем Богуславського агролісництва Київського регіону - Абу Діб, С.М. (Екологічна безпека та природокористування, 2011)
Екологічна оцінка лісових екосистем Богуславського агролісництва Київської області дозволяє констатувати сучасне лісорозведення і відтворення захисних лісових ресурсів, їх охорону та досягнення реалізації протиерозійних заходів. Отримана інформація про лісовіекосистеми (категорії захисності) може бути використана для
розробки екологічних програм із питань забезпечення стійкого розвитку соціально-економічних систем на локальному рівні. Экологическая оценка лесных экосистем Богуславского агролесничества Киевской области позволяет констатировать современное лесоразведения и воспроизведение защитных лесных ресурсов, их охрану и достижение реализации противоэрозионных мероприятий. Полученная информация о лесных экосистемах (категории защитности) может быть использована для разработки экологических
программ по вопросам обеспечения устойчивого развития социально-экономических систем на локальном уровне. Environmental assessment of forest ecosystems agricultural forestry of Boguslav, Kiev region can establish a modern reproduction of protective breeding forest and forest resources, their protection and the achievement of anti-erosion measures. The information on forest ecosystems (category security) can be used to develop environmental programs to ensure sustainable development of socio-economic systems at local level.