Аналіз умов зберігання відпрацьованого ядерного палива на майданчику сухого сховища - Альохіна, С.В.; Голощапов, В.М.; Костіков, А.О.; Клімов, С.П.; Лучна, Г.Є.; Мороз, В.А. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2010)
Проведено аналіз температурних вимірів повітря, що охолоджує контейнери зберігання відпрацьованого ядерного палива на майданчику сухого сховища Запорізької АЕС. Визначено фактори, що впливають на тепловий стан контейнерів зберігання, та проаналізовано їхній вплив на результати температурних вимірів. Наведено рекомендації щодо вдосконалення системи температурного контролю контейнерів зберігання відпрацьованого ядерного палива. Проведен анализ температурных измерений воздуха, который охлаждает контейнеры хранения отработавшего ядерного топлива на площадке сухого хранилища Запорожской АЭС. Определены факторы, которые влияют на тепловое состояние контейнеров хранения, и проанализировано их влияние на результаты температурных измерений. Даны рекомендации по усовершенствованию системы температурного контроля контейнеров хранения отработавшего ядерного топлива. The analysis of temperature measurements of air which cools storage containers of the spent nuclear fuel on the dry storage platform of the Zaporizhka NPP is carried out. Factors which influence a thermal condition of storage containers are defined, and their influence on results of temperature measurements is analyzed. Recommendations about improvement of system of the temperature control of storage containers of spent nuclear fuel are given.