Інформаційно-вимірювальні системи пасивної акустичної локації дефектів структури конструкційних матеріалів - Бабак, В.П. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2010)
Розглянуто принципи побудови та алгоритми роботи інформаційно-вимірювальних систем діагностики стану елементів обладнання та конструкцій об’єктів атомної енергетики з використанням акустоелектричної локації дефектів структури конструкційних матеріалів. Рассмотрены принципы построения и алгоритмы работы информационно-измерительных систем диагностики состояния элементов оборудования и конструкций объектов атомной энергетики с использованием пассивной акустоэлектрической локации дефектов структуры конструкционных материалов. We have construction principles and operation algorithms of information-measuring systems used in diagnosing the conduction of equipment and facilities of nuclear power generation with emphasis on passive acoustic-electric location of structural defects construction materials.