Використання даних дистанційного зондування Землі при комплексному дешифруванні результатів повітряного спостереження - Іващук, Б.М.; Приступа, Р.В.; Андрєєв, С.М. (Екологічна безпека та природокористування, 2011)
У статті проведено аналіз використання даних дистанційного зондування Землі для комплексного дешифрування об’єктів повітряного спостереження. На підставі графоаналітичного методу проведені розрахунки порівняння даних оптико-електронних систем ДЗЗ і повітряного спостереження. В статье проведен анализ использования данных дистанционного зондирования Земли для комплексного дешифрирования объектов воздушного наблюдения. На основе графоаналитического метода проведены расчеты сравнения данных оптико-электронных систем ДЗЗ и воздушного наблюдения. This article presents analysis of the use data of remote sounding of the Earth for complex object decoding of air observation. According graphic-analytic method realized accounts comparison data of optic-electronically systems of remote sounding of the Earth and air observation.