До питання про секуляризацію земель Чернігівського Борисоглібського монастиря у кінці XVIII ст. - Тригуб, О. (Сiверянський лiтопис, 2013)
У статті висвітлюється процес секуляризації земельних володінь Чернігівського Борисоглібського монастиря наприкінці XVIII ст. В статье освещается процесс секуляризации земельных владений Черниговского Борисоглебского монастыря в конце XVIII ст. This article describes procedure of secularization of the SS Boris and Gleb Monastery’s landholdings in the late eighteenth century.