Маловідомі будинки К. Г. Розумовського в Батурині - Герасько, М. (Сiверянський лiтопис, 2013)
Стаття присвячується дослідженню цегляних будинків К. Г. Розумовського на території Батурина. Вона базується на глибокому вивченні багатьох джерел. Данная статья посвящается исследованию кирпичных домов К. Г. Разумовского на территории Батурина. Она базируется на глубоком изучении многих источников. The work studies the first houses of Kyrylo Rozumovskyi in Baturyn. The article is based on the deep analyses of many sources.