Будинок генерального судді В. Кочубея: історія пам’ятки - Реброва, Н. (Сiверянський лiтопис, 2013)
У статті досліджуються історія будівництва, перебудов будинку генерального судді В. Кочубея в Батурині, зміна власників садиби. В статье исследуется история строительства и реставрации Дома генерального судьи Василия Кочубея, изменения собственников усадьбы. The article researches the history of building and restorations of the Judge General V. Kochubey’s House, the change of the estate’s owners.