Порівняння різних варіантів очищення димових газів від оксидів сірки для Ладижинської ТЕС - Гурко, О.В.; Безвозюк, І.І.; Левченко, О.Ю.; Гончарук, В.С. (Екологічна безпека та природокористування, 2012)
У статті наведено різні варіанти очищення димових газів та їх технічні характеристики, які дозволяють відзначити високу ефективність сіркоочищення. В статье приведены разные варианты очистки дымовых газов и их технические характеристики, которые позволяют отметить высокую эффективность сероочистки. The article deals with different kinds of purifying of smog gases and their technical characteristics, which allow to distinguish the efficiency of purifying with the help of sulphur.