Метод формування інвестиційного портфеля в природокористуванні з урахуванням ризику невикористаних можливостей - Стефанишин, Д.В.; Стефанишина, Ю.Д. (Екологічна безпека та природокористування, 2012)
Запропоновано новий метод формування структури інвестиційного портфеля в природокористуванні на основі попарного порівняння альтернатив з урахуванням ризику невикористаних можливостей. Предлагается новый метод формирования структуры инвестиционного портфеля в природопользовании на основе парного сравнения альтернатив с учетом риска неиспользованных возможностей. The new method for portfolio structure create in natural resources use on base of pairwise comparison of alternatives with taking account of risks of lost opportunities has been proposed.